Partneri OZ MYPOLICE

V tejto sekcii nájdete odkazy k partnerským firmám, kde máme dohodnutú  určitú zľavu, alebo chceme na danú organizáciu upozorniť. Zľavu si môžte uplatniť od obchodu s militariami, psychologické poradenstvo s psychotestami k ZP, predajni trezorov, masaze, kávu etc.

Propagačné predmety určené pre členov OZ MYPOLICE

https://mypoliceshop.pretvojufirmu.sk/

https://www.greenlotus.sk/sk

10% Zľava na thajské masáže pre členov klubu a ich partnerov, podmienkou je telefonická objednávka a platná členská karta.

KYDEXOVE PUZDRA 5% zľava , pri objednávaní uviesť členstvo v OZ MYPOLICE a scan preukazu poslať na e mail bpholsters@bpholsters.com

Talianska káva
Carraro a Morettino
so 100 ročnou históriou Marco Polo Cafe

Kamenná a internetová predajná zbrani, streliva, ultrazvukových čističiek  a detektorov kovov. Členovia majú 5% zľavu pri osobnom, alebo internetovom nakúpe. Kde pri nakúpe cez eshop musí člen do poznámky napísať, že je členom OZ MYPOLICE a oscanovaný  platný členský  preukaz zaslať na gdu@gdu.sk 

Infrashape

    30 min 10Eur, 50 min 13Eur

Člen  musí pri registrácii nahlasiť  príslušnosť  ku klubu a v deň procedúry sa preukázať platnou členskou kartou.

Chcete schudnúť a zbaviť sa celulitídy? Infrashape Horizontal je prístroj na formovanie postavy najnovšej generácie, ktorý už na prvý pohľad prekoná všetky vaše očakávania. Prístroj na tvarovanie tela ponúka synergické účinky pohodlného cvičenia a infračervených lúčov, vďaka čomu umožňuje spaľovať tuky mnohonásobne rýchlejšie než pri klasickom cvičení. Za 50 minút cvičenia na prístroji je možné spáliť viac než 1000 kalórii.

EUROSAFE s.r.o

Zľava na trezory a trezorové skrine 5- 7%

ARMY SHOP SK

Najväčší army-shop  na slovensku a výhradný importér značky 5.11 Tactical

5% zľava pre členov. Pri internetovej objednávke člen do poznámky napíše že je členom OZ MYPOLICE a zadá svoje ID. Pri osobnej návšteve v kamennej predajni sa preukáže členskou kartou.

Dentalmedicare  vstupná prehliadka a rtg snímka zadarmo.

   

Pre členov klubu OZ MYPOLICE vstupná prehliadka a rtg snímka zadarmo. Pri objednávaní na termín musí člen dopredu oznámiť, že je člen klubu a po príchode do ambulancie sa preukázať platným členským preukazom.

Military Historical Museum – Pohronský Ruskov

Zbrane – Internetový obchod MEGET.sk

Internetový obchod meget.sk Vám ponúka voľne predajné zbrane od 18 rokov, taktiež zbrane a strelivo na zbrojný preukaz, príslušenstvo k zbraniam, strelivo, trezory na zbrane a mnoho iného (hračky, motocykle a iné príslušenstvo).. . (Pre zobrazenie zbrani a streliva je potrebne sa registrovať)   Zľava pre členov klubu je individuálna k danému tovaru.

FIRSTKLAS INTERIER

Firma pôsobiaca v nábytkárskom priemysle na slovenskom trhu 15 rokov, zaoberajúca sa montážou vstavaných skríň, šatníkov a iných nábytkov na mieru, či už pre domácnosti alebo firmy. V súčastnosti sa firma rozšírila o ponuku a montáž kanadských obkladových panelov ABITIBI, ktoré sú vhodné nielen na rekonštrukciu bytových jadier z umakartu ale aj hocikde do interiéru.

Zľava pre členov klubu 10%

Pri osobnom nákupe sa musí člen preukázať platným členským preukazom. Pri nákupe cez eshop fotokópiou členského preukazu, ktorý  zašle e mailom predajni v ktorej uplatňuje zľavu.

Odborné práce so stromami. Ľubomír Fádlik
tel.: +421903812963
web: www.treeclimbers.sk

PhDr. Michal Chovanec,Ph.D. www.psychologambulancia.sk 0950 338 645Vykonávame psychologické vyšetrenie žiadateľov o držanie a nosenie strelnej zbrane a streliva (tzv. “psychotesty na zbrojný preukaz”).

Špecializovaná ambulancia dopravnej a pracovno-organizačnej psychológie www.psychologds.sk 0905 758 681