Seminár o krajnej núdzi, nutnej obrane, oprávnenom použití zbrane, prvej pomoci, tlmičoch hluku výstrelu, trestnej zodpovednosti na úseku strelných zbraní a streliva.

Seminár sa už konal, týmto sa chceme poďakovať prednášajúcim a to z Akadémie Urgentnej Medicíny Ing.Viktor Pácal MBA ,Tlmiče hluku výstrelu Milan Krutý, Ing. Ľudovít Miklánek z Legis Telum, výklad práva ako nosnú tému viedli doc. JUDr. Radovan Blažek, PhD. a JUDr. Marek Čech. Partnerom čo nás propagovali, Marco Polo Caffe za naplnenie stroja na kávu, ale aj poslucháčom, ktorí majú záujem o vzdelávanie . Všetci ste boli super a spoločne vytvárali dobrú atmosféru.

Dňa 19.05.2023 od 14:00 bude opakovane OZ MY POLICE pre vás spolu s Legis Telum organizovať ďalší zo série úspešných seminárov o krajnej núdzi a nutnej obrane, prvej pomoci, konštrukcii tlmičov hluku a výstrelu , trestnej zodpovednosti na úseku strelných zbraní a streliva.

Na seminári budú prednášať odborníci vo svojich odboroch a to sudca okresného sudu v Prešove JUDr. Marek Čech, konštruktér a výrobca zbrani Milan Krutý, Ing. Ľudovít Miklánek predseda Legis Telum, prokurátor okresnej prokuratúry doc. JUDr. Radovan Blažek, PhD. a za Akadémiu Urgentnej Medicíny Bc.Viktor Pácal, MBA

Táto prednáška je vhodná tak pre laickú ako aj odbornú verejnosť. Obsahom prednášky bude prvá pomoc, ktorú zastrešuje Akadémia Urgentnej Medicíny prednášajúci  Viktor Pacal téma  Preventabilita úmrtí v dôsledku masívneho krvácania. Tlmiče hluku výstrelu Milan Krutý za asistenie Ing. Ľudovít Miklánek z Legis Telum.  Výklad práva  krajnej núdze, nutnej obrany a oprávneného použitia zbrane bude viesť JUDr. Marek Čech sudca okresného súdu v Prešove. Tému,   ktorú sme podrobnejšie nepreberali  Trestná zodpovednosť na úseku strelných zbraní a streliva   povedie autor knihy Trestnoprávne aspekty držania strelných zbraní v Slovenskej republike doc. JUDr. Radovan Blažek, PhD.

Seminár sa bude konať 19.05.2023 v Univerzitnom pastoračnom centre Svätého Jozefa Freinademetza (UPeCe) v Bratislave na Starých Gruntoch od 14:00  do 21:00.

Program:
Registrácia od 13:00-14:00
14:00-14:55 Preventabilita úmrtí v dôsledku masívneho krvácania,  Akadémia Urgentnej Medicíny Bc.Viktor Pácal, MBA
15:00-15:50 Tlmiče hluku výstrelu Milan Krutý, Ing. Ľudovít Miklánek Legis Telum
16:00-17:45 doc. JUDr. Radovan Blažek, PhD. Trestná zodpovednosť na úseku strelných zbraní a streliva
18:00-21:00 JUDr. Marek Čech  KN/NO a Oprávnene použitie  zbrane


 Vstupné 15 eur členovia Oz My Police, Hunter Club, Legis Telum, zdravotníci a  účastníci v služobnom pomere (bezpečnostné zložky) po preukázaní  sl.preukazom, ostatní 20 Eur. 

Na seminár je nutné sa zaregistrovať cez formulár v linku TU .

Ako sa dostať na seminár. Parkovanie je možné na  platenom parkovisku Univerzitného pastoračného centra svätého Jozefa Freinademetza (UPeCe), alebo na bezplatnom parkovisku oproti cintorínu Slávičie údolie, cesta peši k (UPeCe) 5 min. Zástavka MHD Cintorín Slávičie (výstupište), autobusový  spoj 31, 39

Mapa https://goo.gl/maps/raBEt8zTU8VoqJJh9UPeCe

Link na reportáž z 1. ročníka seminára, ktorý sme organizovali.

Partneri

M.Krutý – Vývoj, výroba a úprava zbraní

Legis Telum | Združenie vlastníkov strelných zbraní
Hunter Club – Verejná strelnica
Akadémia urgentnej medicíny
Marco Polo Cafe | E-shop

IBO poľovníctvo – Všetko pre poľovníkov

Predaj zbraní a streliva profiguns.sk

CONREALITY – MIXED REALITY ARENA

FB – Strelci & Zbrane